Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Reality v nabídce makléře Jitka Eben El Hadj

Jitka Eben El Hadj právě teď nabízí 4 nemovitosti

Prodej zahrady 1 179 m² Dolní Moravice,

Nabízíme k prodeji pozemek v Moravskoslezském kraji. K prodeji nabízíme pozemek o výměře 1.179 m2, vedený v katastru nemovitostí jako \"trvalý travnatý porost\". Pozemek se nachází v obci Dolní Moravice, okres Bruntál. Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Prodej stavební parcely 4 993 m² Luká,

Prodej pozemku na Olomoucku. Nabízíme k prodeji pozemek v katastru obce Ješov - obec Luká o výměře 4.993 m2 za cenu 300kč/m2. Pozemek se nachází kousek za obci v blízkosti lesa, vhodný na stavbu. Vzdálenost od města Litovel je 11 km, Mohelnice 15 km a Olomouc 25 km. Pro bližší informace kontaktujte realitní makléřku.

Prodej stavební parcely 1 415 m² Milenov,

Prodej staveního pozemku, Olomoucko. Nabízíme Vám k prodeji oplocený pozemek o výměře 1.415m2 v obci Milenov, region Přerov. Přípojka elektřiny se nachází na pozemku. Na pozemku se nachází také malá kůlna. Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Prodej stavební parcely 1 202 m² Klimkovice,

Prodej stavebního pozemku v Moravskoslezském kraji. Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 1.202 m2 v Klimkovicích. Veškeré přípojky inženýrských síti (voda, elektro, plyn, dešťová a splašková kanalizace) jsou přivedeny na hranici pozemku. Vjezd a vstup na pozemek je z obecní komunikace. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte naši realitní makléřku.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace