Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Reality v nabídce makléře Martina Nedojedlá

Martina Nedojedlá právě teď nabízí 19 nemovitostí

Pronájem bytu 1+1 47 m² Orlová, Masarykova třída

Nabízím tento krásný a moderní byt se dvěmi balkony, který jinde nenejdete. Byt je po rekonstrukci a má krásné plovoucí podlahy, prostornou kuchyni s balkonem a hlavní pokoj se rovněž může pyšnit touto raritou. V okolí domu najdete obchody, parkoviště, zastávky MHD, dětské hřiště, nemocnici a s pejskem se můžete procházet po nedalekém lesoparku. Zkrátka vítejte doma!

Doporučeno před 8 hodinami

Pronájem bytu 1+kk a garsoniéry 28 m² Orlová, Okružní

Nabízím nově tento zcela úchvatný a jedinečný byt v nejvyšším patře věžového domu. Váš nový domov se může pochlubít jedinečným výhledem do širokého okolí. Dále má k dispozici sprchovací kout, moderní kuchyňskou linku a působí více než útulně. V těsné blízkosti domu je nákupní centrum, potraviny, pizzerie, nemocnice, autobusové nádraží, parkování je u domu. Tento byteček prostě musíte vidět. Neváhe

Doporučeno před 15 hodinami

Pronájem bytu 2+1 57 m² Orlová, Masarykova třída

Nabízím nově tento krásně zrekonstruovaný a útulný byt v žádané lokalitě. Tomuto bydlení není co vytknout. Lokalita domu je úžasná - vše na dosah ruky, parkování před domem, obchody, zastávky MHD, ZŠ a MŠ, nemocnice, Dům dětí a mládeže, lesopark .... Dům je po revitalizaci, disponuje výtahem a na útulném balkoně jistě strávíte mnoho krásných okamžiků. Nečekejte dlouho a volejte, pište na naši záka

Doporučeno před 19 hodinami

Pronájem bytu 3+1 59 m² Rychvald, Michálkovická

Hledáte pro svou rodinu klidnější bydlení obklopené zelení a rodinnými domy? Chcete přitom mít kousek do Ostravy? Tak tento rodinný byt je určen právě pro vás. Lokalita domu je klidná, děti budou mít okolo domu místo na hraní, parkování je přímo u vchodu, v centru města najdete potraviny, lékárnu, Městský úřad, ZŠ a MŠ, ... Těším se na prohlídku s vámi. Vítejte doma!

Doporučeno včera

Pronájem bytu 2+1 56 m² Orlová, Masarykova třída

Hledáte dvoupokojový byt v centru města s balkonem? Chcete bydlet v zatepleném domě s výtahem a parkovištěm před domem? Právě se díváte na svůj nový domov. V bytě jsou plovoucí podlahy, koupelna a samostatné WC je v moderním obkladu hnědé barvy. Kuchyňská linka je v bílém odstínu se samostatným sporákem. Fotografie bytu jsou pouze ilustrační. Tento byt stojí za prohlídku! Jiný nenajdete. Vítejte d

Doporučeno před 4 dny

Pronájem bytu 2+1 47 m² Karviná, Sapíkova

Nabízím krásný byt po částečné rekonstrukci blízko nám. Budovatelů. V bytě je nová kuchyňská linka, plovoucí podlahy a koupelna v růžovém obkladu. Lokalita domu je výborná - hned za domem jsou zastávky MHD, zaparkujete pohodlně před vchodem, kousek je budova Úřadu práce, obchody, pošta, ... bytu není, co vytknout. Vítejte doma!

Doporučeno před 4 dny

Pronájem bytu 2+1 47 m² Karviná, Purkyňova

Hledáte příjemné bydlení v nízké zástavbě a v přízemí? Právě se díváte na svůj nový domov. Zaparkujete pohodlně před domem, zastávky autobusů jsou nedaleko, dům je obklopen zelení a najdete zde vše potřebné - poštu, budovu Úřadu práce, obchody. Vítejte doma!

Pronájem bytu 3+1 67 m² Orlová, Masarykova třída

Do tohoto bytu nemusíte nic investovat, je po celkové a krásné rekonstrukci. Váš nový domov je prostorný, vzdušný a světlý. V kuchyni je umístěn balkon, ze kterého se můžete kochat výhledem do okolí. Své auto zaparkujete před domem, na autobusové zastávky to je kousek, v domě je vítán i váš chlupatý mazlíček. V pohodlí nakoupíte v blízkých potravinách, dále zde najdete posilovnu, lesopark, dětské

Pronájem bytu 3+1 67 m² Orlová, Masarykova třída

Nabízím krásný a moderní byt v centru města. V chodbě je ponechána rohová šatní skříň a obložení dveří. Byt je velice hezký a prostorný. Co se týče lokality, tak není co vytknout - parkování u domu, zastávky MHD nedaleko, dále zde najdete dětské hřiště, obchody, nákupní centrum v dosahu pěší chůze, MŠ a ZŠ, Dům dětí a mládeže, .... Dlouho nečekejte a volejte. Těším se na prohlídku s vámi a vítejte

Pronájem bytu 3+1 54 m² Orlová, Masarykova třída

Chcete bydlet v klidné a žádané lokalitě? Hledáte bydlení pro svou rodinu? Tak jste právě našli svůj nový domov. Okolí domu je zalesněné, nedaleko je krásný lesopark, parkování máte u domu, zastávky MHD jsou opodál, vaše děti mohou navštěvovat nedalekou ZŠ a MŠ, v dosahu pěší chůze jsou obchody, hospůdky a restaurace. Těším se na prohlídku s vámi. Vítejte doma!

Pronájem bytu 1+kk a garsoniéry 28 m² Orlová, Okružní

Hledáte menší bydlení a chcete žít v centru města a mít vše při ruce? Hledáte balkon s krásným výhledem do širokého okolí? Právě se díváte na svůj nový domov! Byt prošel kompletní rekonstrukcí a může se pyšnit novými plovoucími podlahami, moderní kuchyňskou linkou a nadčasovou koupelnou. Velký bonus bytu je balkon, kde si jistě příjemně posedíte. Vítejte doma!

Pronájem bytu 3+1 63 m² Orlová, Spojenců

Hledáte velký a příjemný byt pro svou rodinu? Chcete bydlet v nízké zástavbě? Pak je tento byt pro vás ten pravý! Vaše děti mají vedle domu hřiště, MŠ a ZŠ máte nedaleko, zaparkujete přímo před domem, na autobus to je rovněž kousek a nakoupíte v místním Penny marketu. Levnější bydlení nenajdete. Vítejte doma!

Pronájem bytu 1+1 37 m² Orlová, Osvobození

Právě jste našli Váš nový domov. Byt po celkové rekonstrukci, do kterého nemusíte nic investovat - stačí se jen nastěhovat a spokojeně bydlet. Nová kuchyňská linka, plovoucí podlahy v celém bytě, krásná a nová koupelna se sprchovým koutem. Výhled do zeleně a prostorný pokoj je samozřejmostí. Neváhejte a domluvte si prohlídku. Z každou další osobu se do služeb připočítá cca 800 korun.

Pronájem bytu 1+1 37 m² Orlová, Ke Studánce

Dispozičně dobře řešený byt s novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a s místem na pračku v kuchyni. Dále na Vás čeká nová koupelna se sprchovým koutem, prostorný a světlý pokoj a v předsíni komora. Dům je zateplený, zaparkujete před domem a v této lokalitě naleznete klid a bezpečí. Má video prohlídka Vám byt představí detailně. Vítejte doma.

Pronájem bytu 2+kk 46 m² Orlová, Lesní

Hledáte klidné bydlení v blízkosti lesoparku? Chcete se kochat výhledem do zeleně? Právě se díváte na svůj vysněný domov. Byt je útulný a nabízí dostatek soukromí a je to zóna relaxace. Parkování je přímo u domu, příjemné procházky prožijete i se svým mazlíčkem v lesoparku, do centra města to přitom nemáte daleko. Vítejte doma!

Pronájem bytu 1+1 51 m² Orlová, Masarykova třída

Krásný byt po celkové rekonstrukci v poslední patře panelového, zatepleného domu se dvěma výtahy. Byt se nachází jako jediný na patře, od výtahu se musí jedno patro pěšky po schodech. V nové koupelně je vana, WC umístěno zvlášť. V kuchyni je již namontována nová kuchyňská linka v bílém odstínu. Fotografie je pouze ilustrační. V obou pokojích je balkon s krásným výhledem na okolí. Novou plovoucí po

Pronájem bytu 3+1 67 m² Orlová, Okružní

Nově nabízím prostorný a světlý byt v žádané části města. Byt je ideální pro rodinu s dětmi a případně i domácím mazlíčkem. A to proto, že před domem najdete krásné hřiště, s pejskem se projdete po okolí, nakoupíte v nedalekých obchodech, zaparkujete před domem, ... je to skutečně ideální místo pro rodinný život. Vítejte doma!

Pronájem bytu 3+1 70 m² Orlová, Gagarinova

Moc hezký byt s balkónem v prvním patře revitalizovaného domu s výhledem na zahrádky, kde máte vše po ruce a doslova za rohem. Nyní prochází rekonstrukcí! Koupelna je prostorná, prosvětlená oknem. WC je zvlášť. V bytě je také komora. . Zahrada k bytu nenáleží a nelze jí ani dodatečně pronajmout. Zaparkujete před domem.

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace

Nemovitosti dle okresu