Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

12 286 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 22322
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 213 m²
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 53 m²
Patro 5.
Balkóny Balkon
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 57 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte nový útulný domov v Ostravě- Porubě? Pak byste si určitě měli prohlédnout byt 2+1 po rekonstrukci s balkonem o výměře 57 m2 na ulici Ukrajinská. Všude to budete mít jen pár kroků! A kdo je z Poruby, ten ví, jak skvělé je bydlet v Porubě!

Tento družstevní byt s balkonem se nachází v 6. NP v revitalizovaném domě s výtahem, takže nikdo Vám již nebude dupat nad hlavou a Vy si budete vychutnávat klidné bydlení ve skvělé lokalitě Ostravy- Poruby. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, je orientován na 2 světové strany.

Specifikace bytové jednotky 2+1 s balkonem:
- rekonstrukce 2021
- kuchyně- moderní designová kuchyň je laděná do bílé barvy (vysoký lesk) s tmavými kontrastními prvky v dekoru dřeva. V kuchyni je indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, pračka.
-koupelna- je vybavena sprchovým koutem s termostatickou baterií, velkým dvojitým umyvadlem a koupelnovým nábytkem se zrcadlem.
-menší pokoj se vstupem na balkon- může sloužit jako obývací pokoj nebo ložnice, z balkonu je výhled na okolní zástavbu a zeleň. Pokoje je orientován do ulice.
-větší pokoj- lze využit jako ložnici nebo obývací pokoj s pracovnou, prostoru je zde dost. Tento pokoj nabízí výhled do zeleně.
V bytě jsou nové rozvody elektřiny a vody. Koupelna- sádrokarton, na zdi lepený vinyl. Podlahy- mají nový podklad včetně odhlučení, povrch -lepený vinyl a koberec.
Sklep- dva sklepy o výměře 1 m2.
Dům je po revitalizaci, pečlivě udržován, v domě se nachází kolárna.

Rozpis nákladů na 1 osobu dle evidenčního listu: studená voda 250 Kč, teplá voda 800 kč, ústřední topení 1100 Kč, výtah 40 Kč, fond oprav 2 116 Kč, provoz a správa bytového domu 539 Kč= celkem 4 845 Kč/ měsíčně.

Byt je nyní bez možnosti převodu do OV, družstvo jednoho vchodu nabízí ideální volbu pro ty, co chtějí bydlet v řádně vedeném a udržovaném domě s péčí a zainteresování předsedkyně družstva.

Náš dojem - najdete zde vše, co potřebujete pro pohodlné a bezstarostné bydlení. Obchody, školy, školky, parkování- vše je blízko.

TIP! Pokud hledáte byt 2+1 s dobrou polohou v Ostravě- Porubě, pak je tento byt dobrou volbou pro Vás. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (49)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Geodeti

GAKO-Oblouk

Adresa: Hasičská 551/52, Ostrava, 70030
Email: gako@gako-oblouk.cz
Web: https://gako-oblouk.cz