Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 499 999 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

6 582 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105179
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 53 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Vstupte do světa neomezených možností s tímto bytem 3+1 v Karviné! Jeho rozloha 53m2 nabízí dostatek prostoru pro vaše sny o ideálním domově. Původní stav bytu je jako plátno připravené k rekonstrukci, což znamená, že vaše kreativita se může neomezeně rozvinout a proměnit tento prostor na místo, které přesně odpovídá vašim představám.

Nachází se na ideálním druhém patře. Momentálně je byt družstevní, ale s možností převodu do osobního vlastnictví za symbolický manipulační poplatek 5000,-Kč. Stačí málo a můžete se stát skutečným pánem svého domova!

Byt je prosvětlený díky francouzskému oknu, které září do interiéru svěžím světlem. A jako třešnička na dortu – tento rok je plánována instalace lodžie, která vám poskytne místo pro relaxaci a odpočinek pod širým nebem.

Navíc, pro ty, kteří by chtěli vynechat únavnou cestu po schodech, je k dispozici výtah, který vás pohodlně dostane až k dveřím vašeho bytu.

A pokud máte starosti ohledně financování, nebojte se! S naší pomocí se vám otevírá cesta k vašemu novému domovu bez stresu a obav. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105179.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (10)
small left
small right