Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 950 000 Kč

  • 3 026 Kč za m²
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Tadeáš Vaverka

12 944 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti J09792
Datum vložení před 19 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Stavební parcela 975 m². Bydlení na venkově, ale s krajským městem pod kopcem. Inženýrské sítě na hranici pozemku. Údolí řeky Malše pár minut procházkou a budoucí nájezd na obchvat 5 minut autem.

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme mírně svažitý stavební pozemek v Heřmani u Českých Budějovic. Vesnice, o níž existují první zmínky už ve 14. století, leží asi 4 km čarou jižně od krajského města.

Co můžete na pozemku postavit?

Podle platného územního plánu můžete stavět rodinný dům s podkrovím, dvojdům, nebo třeba zemědělskou usedlost. Pravidelný tvar pozemku a velkorysá zastavitelnost 40% vám dají vcelku široké možnosti, jak se v rámci výstavby realizovat.

A co sítě? Voda, kanalizace, elektřina apod.?

V obecní komunikaci u hranice pozemku vede kanalizace i vodovod. Pokud nechcete řešit přečerpávání, nabízí se vám obecní kanalizace ještě na druhé straně pozemku, opět za jeho hranicí. Nahoře v komunikaci vede i plynovod a o přípojku elektřiny pan majitel už distributora zažádal. Tzv. „kaplička“ by na pozemku měla být ještě do konce letošního léta.


Kam na houby, k řece, na úřad, ale třeba i na nákup a na MHD?

Obecní úřad je přímo v Heřmani. Na městskou (linka č. 10) je potřeba sjet do nedalekého Vidova - tam si rovnou můžete udělat malý nákup. Vášniví sběratelé hub můžou být bez obav – tady si svá oblíbená místa najdete rychle. Heřmaň je obklopená lesy a nádhernou přírodou. Pohodovou procházkou sejdete do údolí řeky Malše, kde se můžete vykoupat, nebo jen tak relaxovat. S dětmi si tu určitě brzy najdete i své oblíbené okruhy na cyklostezce.


Rádi byste dostali ještě větší porci informací?

Nebo bude lepší se do Heřmaně rovnou vydat na prohlídku? Vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s doplňujícími informacemi a užitečnými dokumenty do 20 minut na e-mail, který uvedete.(Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right