Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

25 889 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 6684
Plocha užitná 250 m²
Ochrany omezení CHKO
Datum vložení před 14 dny
Plocha zastavěná 112 m²

Popis nemovitosti

Prostorný dvougenerační rodinný dům se nachází v obci Dolní Bečva – lokalita Rozpité. Je obklopený velkou rovinatou zahradou o ploše 765m² s celodenním sluncem. Příjezd po obecní, zpevněné a celoročně udržované komunikaci.

Stavba z r. 1961 je napojená na obecní vodovod, elektřinu a plyn. Odpady jsou svedeny do jímky, avšak dnes už místem vede veřejná kanalizace a je možné se na ni napojit.
Jedná se o zděnou, celo podsklepenou dvoupodlažní stavbu s podkrovím se stanovou střechou a trapézovým vikýřem, ve kterém lze vybudovat další prostory. Vytápění je řešeno plynovým kotlem (stáří 15let) či kotlem na TP s rozvodem tepla do radiátorů. Ohřev vody přes bojlery pro jednotlivá patra. Střecha bez izolace pokrytá plechem. Komín vyvložkovaný.

V přízemí se nachází zádveří, dále chodba, ze které je vstup do patra, koupelny s WC, komory, pokoje a kuchyně s jídelnou, na kterou navazuje obývací pokoj. Z jídelny je také vstup na velkorysou terasu s dopoledním sluncem a výhledem do zahrady. Druhé patro domu je dispozičně totožné a dům je tak možné obývat spolu s další rodinou či rodiči nebo prostory využít pro podnikání.
Ve sklepních prostorech jsou umístěny kotle. Ostatní místnosti slouží k uložení dřeva, potravin, sportovních a zahradních potřeb a jiných méně používaných věcí. Podzemní podlaží je přístupné z venku přes garážová vrata, tak i po schodech přes obytný prostor domu.

Dům nyní obývají nájemníci, kteří také nemovitost v čase částečně rekonstruovali (výměna plastových oken v I. P., podlahy, terasa, omítky) a stále ji zvelebují a udržují. Nemovitost k bydlení budoucím kupujícím tak bude k dispozici od 1.9.2024. V případě zájmu a dohody s majitelem je možné užívání další travnaté plochy navazující na zahradu.

Nemovitost se nachází v klidné a oblíbené lokalitě, v okolní zástavbě rodinných domů s dobrými sousedy, současně však v dosahu veškeré občanské vybavenosti, která je v docházkové vzdálenosti. Výhodou je také rychlé napojení na hlavní komunikaci směr Slovensko – Rožnov pod Radhoštěm.

Energetický štítek nebyl dodán, tedy uvádíme třídu G.

V případě zájmu o více fotografií či prohlídku mně neváhejte kontaktovat. V rámci našich služeb poskytujeme zajištění a zprostředkování financování kupní ceny v bance se současně nejvýhodnějšími podmínkami či ve vámi preferovaném bankovním ústavu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right