Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

43 680 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Neplatíte provizi, pronajímá přímý majitel. Plus služby.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti SEI1312
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha nebytová 56 m²
Datum vložení 7. prosince 2023
Plocha obytná 56 m²
Plocha zastavěná 56 m²

Popis nemovitosti

Naskytla se vám jedinečná možnost získat exkluzivní obchodní prostor / bistro na Praze 3 s vynikající dostupností do centra města. Tento prostor je klíčovou součástí nově zrekonstruovaného komplexu, který má ambici oživit celou ulici a nabídnout více než jen obytné jednotky. Projekt je výsledkem architektů EDIT!, kteří nejen vytvoří komplex menších bytů vhodných pro dlouhodobý i krátkodobý pobyt, ale také plánují proměnit tuto lokalitu do podoby důstojného bloku domů, který propůjčí celé ulici zcela nový ráz.
15 000 lidí z okolí má hlad každý den:
Dvě nové administrativní budovy Churchill (o rozloze 26.000 m2) zahrnují moderní kancelářské prostory a střešní události v budově Radost. Díky novému průchodu na Hlavní nádraží se Žižkov úspěšně spojil s centrem města, vytvořil tak kvalitní městský prostor, který využívají jak zaměstnanci, tak místní obyvatelé. Náměstí a konec Seifertovy ulice se staly přirozeným vstupem do centra celého Žižkova. Toto místo slouží jako sídlo úspěšných mezinárodních společností, včetně Deloitte, Fortuna a skupiny FEG, kde pracují profesionálové a manažeři s nadprůměrným platovým ohodnocením, kteří si rádi dopřejí vynikající snídaně a obědy.
Snídaně či večeře? Další výhodou této lokality je její blízkost k Masarykově nádraží a Hybernské ulici, což znamená, že vaše nové bistro může přilákat nejen okolní pracující obyvatele, ale také studenty a návštěvníky z univerzitního prostředí. Jedná se o neopakovatelnou příležitost stát se součástí tohoto dynamického obchodního a rezidenčního komplexu na Praze 3. Ale buďte rychlí, dvě jednotky již jsou pronajaté, takže neváhejte a zarezervujte si svůj prostor co nejdříve!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Helena Hyánková
Helena Hyánková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Helena Hyánková
Helena Hyánková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti